NickvanderNagel08

Waarom een crowdfund?

Zoals jullie begrijpen uit mijn voorstelrondje, heb ik heel veel plezier in de schietsport. Buiten dat ik deze sport ontzettend leuk vind, is deze sport ook heel goed voor mij. Ik heb namelijk ADHD en kan mij moeilijker concentreren dan menig ander kind van mijn leeftijd. Tijdens het schieten moet je je natuurlijk ontzettend goed concentreren en rustig blijven. Hier heb ik al een heel jaar ontzettend hard op getraind en het heeft al heel veel opgeleverd. Buiten dat het bij de schietsport heel goed gaat, gaat het ook buiten het schieten om steeds beter. Denk hierbij aan de lessen op school en bij het lezen van een boek. Ook daar gaat het steeds beter met concentreren en daar kan ik natuurlijk ontzetten trots op zijn.
Om de volgende stap te kunnen maken in de schietsport, had ik een nieuw wapen nodig. Mijn wapen kon niet meer 10 jaar mee en ik moest nu toch echt een geweer hebben wat dat wel kon. Door jullie donaties en hulp, heb ik inmiddels mijn Anschütz 8002 S2 kunnen aanschaffen. Met dit nieuw geweer kan ik het geweer nog beter afstellen op mijn lijf en ook tijdens het groeien de komende tijd.

Wat vraag ik van jullie?
Ik vraag van jullie een eenmalige bijdrage van minimaal €10,- maar je mag uiteraard ook meer doneren. Je bent helemaal vrij om de hoogte van dat bedrag te bepalen. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt, maar wil jullie niet onthouden om nog een donatie te doen indien gewenst. Als tegenprestatie zal ik jouw naam op mijn website in de Wall of Fame vermelden. Zo word duidelijk dat jij mij hebt geholpen om een nog betere schutter te worden. Daarnaast ontvang je van mij een mooi certificaat met mijn foto en handtekening als bewijs van jouw deelname aan de crowdfund. Mocht je grote bedragen willen sponsoren, of als bedrijf een sponsoring willen doen, dan kan dat natuurlijk ook. In de Wall of Fame is er sowieso ook plaats voor een mooie banner van jouw naam of van jouw bedrijf. Of misschien wil je een mooi bedrag sponsoren en ook als shirt sponsor verder. Daar valt uiteraard over te praten en ik laat me ook door jullie verrassen!

Moch je interesse hebben en een bedrag willen sponsoren, dan kun je het bedrag overmaken op rekeningnummer NL08 ABNA 0620 8696 74 onder vermelding van "Crowdfund Nick van der Nagel" en uiteraard je volledige naam zodat ik weet wie mij heeft geholpen! Je kunt mij ook een email sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te kijken wat je voor mij wilt betekenen. Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!

Volg mij op Social Media